100×100

Inmiddels heeft 100×100 een eigen website: www.100×100.nl

Is jouw nieuwe gemeentebestuur klaar voor de netwerkdemocratie?

100 correspondenten gaan 100 nieuwe gemeenteraden volgen: hoe gaan de nieuwe gemeenteraden om met maatschappelijke initiatief? Speelt het netwerk van actieve burgers en sociale ondernemers een rol in het programma van het college? En (waar) zien we de energieke samenleving terug in de gemeentebegroting en de plannen voor de komende periode?

De verhouding tussen overheid, burgers en ondernemers verandert. Hoe gaan de nieuwe gemeenteraden om met de nieuwe verhoudingen? Misschien speel jij hier zelf een rol in, vormt het netwerk waar jij onderdeel van uitmaakt een katalysator of ben je gewoon geïnteresseerd in de lokale politiek.

Wil jij precies weten hoe het zit met de gemeenteraad in een netwerksamenleving? Of heb je daar al een beeld bij of ideeën over? Dan nodigen we je uit om correspondent te worden voor 100×100 en zo een gemeenteraad te helpen beter de weg te vinden in de netwerkdemocratie.

100×100 is een initiatief van Marije van den Berg (De Caleidoscoop/Whiteboxing), Jornt van Zuylen (Ministerie van Binnenlandse Zaken) Yvette Jeuken (Netwerk Democratie) en Sofie Smeets

Bij dit project zijn de volgende organisaties betrokken:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s